DANCE –  Afgelopen weekend waren de Noord Nederlandse  kampioenschappen in Drachten. Alle 5 demoteams van Sportcentrum Oxygym hadden zich hiervoor geplaatst.

Hysteria, New, Twisted en O.G Showcase, de 3 demoteams van Krista Lingbeek hebben het heel goed gedaan. New eindigde als 6e in de categorie Streetdance 13-15 jaar selectie. Hysteria behaalde een mooie 4e plaats in de categorie Streetdance 13-15 jaar demo en kregen een prachtige beker. Twisted eindigde op plaats 7 in de categorie Streetdance 16-18 jaar demo.

O.G Showcase deed mee in Showdance beginners 13-17 jaar, hun act werd beloond met een 2e plaats.

image-23-05-16-12-42.jpeg

Trainster Margriet van der Laan had 2 demoteams wat mee deed. Oxygym Crew en de Oxygym mini’s. Oxygym Crew deed mee in de categorie Streetdance 16-18 jaar demo, ze behaalden een hele nette 3e plaats, het was zo ontzettend close met de 1e en de 2e plek, het was erg spannend!
De Oxygym mini’s deden mee in de categorie showdance gevorderd 13-17 jaar, hun Joker act ging zo ontzettend goed dat ze de eerste plaats hebben behaald, dit team is nu voor de 2e keer op rij Noord Nederlands kampioen.

Alle meiden en trainsters zijn super blij met dit resultaat.