Gisteren,1 oktober, nog een item bij RTL Late Night: de verdwijning van Kris en Lisanne . Om de zoektocht naar antwoorden omtrent Kris te ondersteunen heb ik een nummer geproduceerd, gemixt en ingespeeld, waarvan de opbrengst gaat naar answersforkris.com. ”Without you here”  wordt gezongen door Marco Oostra (TVOH) en de engelse Frankie Lee.

Credits:

All tracks distributed by: Joop Kessels, Vincent Perquin.

Songwriter: Jemy Gijsman.

Producer & arranger: Jeremy Ebell.

All instruments*, programming & mix: Jeremy Ebell.

*Guitars & mandoline: Allard Gosens.

*Bass: Ronald Jonker.

Additional backing vocals: Leonie Kuizenga.

Assistant mix engineer: Jan Doddema.

Vocal production Frankie: George Stergiou.

Mastering engineer: Pier-Durk Hogeterp.

Sleeve design: Voicetalent

Remix: Arno Schaddé.

Videoclip: Van Langen Mediaproducties, Smart Video.

Special thanks to: Jeroen Nieuwenhuize, Kees van Langen, Niec Himpens, De Cacaofabriek, Remmelt Hummelen, Nikky Sriamin, Marcel Jasper, Jeroen v.d. Kerkhof, Wisseloord Studios, Martin Stoker, Bob Souer, Colette van Os, Goldies Office, Boyd’s Dream, Nikki van Passel, Jerome van Passel, Eva Gambín Gallego, Sven Goedbloed, Stephan Mesrits, Fam. Kremers.